Spinningmarathon voor Kids United ism Dijkmansport!


Mijn naam is Lennard Schuttenbeld, stagiaire als fitnessinstructeur bij Dijkmansport en ik zit in mijn examenjaar van het Alfa-College ‘Sport & Bewegen’.Zondag 14 mei organiseer ik een spinningmarathon voor Kids United die ik gebruik als examenopdracht.

Het doel van deze marathon is dat er zoveel mogelijk geld wordt binnengehaald voor de stichting Kids United en dat de deelnemers een sportief en leuk uurtje hebben gefietst.

Stichting Kids United is een voetbalclub voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De Club is sinds 2003 opgestart met 6 kinderen en momenteel voetballen er elke week 140 kinderen/jongeren contributie vrij bij deze mooie club.
Sinds 2014 is Kids United ook begonnen met het aanbieden van meer sporten in samenwerking met het Alfa-College ‘Sport & Bewegen’.
Stichting Kids United vindt het erg belangrijk dat deze doelgroep meerdere sporten en activiteiten kunnen uitoefenen. Het is belangrijk dat de kinderen genoeg activiteiten en sporten kunnen doen waarbij ‘het samen zijn’ centraal staat.

De spinningmarathon vindt plaats op zondag 14 mei van 08:00 tot 18:00 in de judozaal van Dijkmansport. Elke spinning ronde duurt 50 minuten, dat betekent dat er elk uur een spinning ronde is met daarna een korte pauze. Elke ronde is er een spinning-instructeur aanwezig en zijn er 25 fietsen beschikbaar. Voor één fiets betaalt u 10 euro per uur.

Om de lessen vol te krijgen kunt u samen met familieleden en vrienden fietsen reserveren. Om te spinnen moet u natuurlijk ook sportkleding, sportschoenen en een handdoek meenemen. Als u fietsschoenen heeft, kunt u die voor de zekerheid ook meenemen, ivm het klik systeem op de spinningfiets.
Er is die dag koffie, thee, sportdrank, fruit en muesli repen beschikbaar om het energie level goed op peil te houden.

Om deel te nemen kunt u zich opgeven bij de balie van Dijkmansport of bel: 050-3113851

Datum: Zondag 14 mei 2017
Tijd: 08:00 – 18:00
Waar: Dijkmansport
Straat: Melisseweg 83
Postcode: 9731BM Groningen

Voor meer informatie over stichting Kids United: www.kids-united.nl

Nieuws

Naar het laatste nieuws »

Activiteiten

Er zitten geen evenementen in deze categorie
Voor een leven lang sporten
050 311 38 51

Fitnesscentrum Dijkmansport

Melisseweg 83
9731 BM Groningen
050 3113851
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

YouTube