Verslag Antwerpen Open 2017

Zaterdag kwam de -18 in actie op de Antwerpen open een meetmoment voor de judoka’s onder de 18 jaar. Er deden 4 judoka's van Dijkmansport mee. Het toernooi werd gehouden in een oude loods van een fabriek.

 

-63 kg. meisjes
n deze mooie hal wist Kamile Nalbat een knappe 3e plaats te behalen in de gewichtsklasse tot 63 kg.. Na winst in de 1 e partij verloor ze haar 2de wedstrijd van de voormalig Belgisch kampioen. In de herkansingsronde wist ze zich knap tot aan de wedstrijd om het brons door te knokken. De wedstrijd om brons werd overtuigend gewonnen door Kamile.

-57 kg. meisjes
In de -57 stond Emma Nalbat ook sterk te judoën. Ze wist zich door te vechten tot aan de wedstrijd om het brons. Na een spannende pot werd deze helaas verloren. Dit resulteerde dus uiteindelijk in een goede 5 e plaats.

-46 kg. jongens
In de -46 kwam Huub van Kammen in actie. Zijn eerste wedstrijd werd met een erg mooie uchi-mata gewonnen. Verder wist Huub helaas niet te komen want de wedstrijden daarna gingen verloren. Desalniettemin heeft Huub goed judo laten zien.

-48 kg. meisjes
Tot slot moest Lisa Zhang na lang wachten nog judoën in de -48. De eerste wedstrijd was meteen een sterke tegenstander en helaas werd deze niet gewonnen. De 2 e wedstrijd in de herkansingsronde was een lange en spannende pot maar op het laatst kwam Lisa ongelukkig in een houdgreep te liggen en hier kwam zij niet meer uit.

Uitslag Antwerpen Open 2017

Derde plaats:

Kamile Nalbat (-63kg.)

Nieuws

Naar het laatste nieuws »

Activiteiten

Er zitten geen evenementen in deze categorie

Voor een leven lang sporten
050 311 38 51

Judocentrum Dijkmansport

Melisseweg 83
9731 BM Groningen
050 3113851
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

YouTube