Heb jij het juiste talent om auditie te doen?

 

Selectie & demo teams

Dance Division Dijkmansport heeft verschillende selectie & demo teams die meedoen aan Noord-Nederlandse en Nederlandse kampioenschappen.

Drie jaar geleden zijn we voor het eerst begonnen met een selectie van dansers en hebben inmiddels 4 verschillende teams. Aan het begin van het seizoen houden wij audities voor de leerlingen die tijdens de reguliere lessen zijn geselecteerd op talent/potentie om in een demoteam te kunnen dansen.

Selectie team

Ons selectie team bestaat uit een geselecteerde groep dansers met potentie om in 1 van onze demoteams te komen. Dit team zal ook mee doen aan wedstrijden en optredens maar dan op een lager niveau. Ons selectie team is ervoor om de dansers ervaring op te laten doen om straks op demoteam niveau mee te doen aan verschillende kampioenschappen.

Mini Division

De Mini Division wordt  gevormd door onze jongste dansers van 7 t/m 9 jaar.
Afgelopen Seizoen zijn er leerlingen geselecteerd tijdens de lessen om auditie te doen voor dit nieuwe team. Na de auditie zijn we direct begonnen met de trainingen. We zagen al gauw dat dit team ontzettend gedreven is en hard werkt. En al dat harde werken werd zeker beloond. Na de eerste wedstrijd werden de dames meteen gepromoveerd naar het hoogste niveau in hun leeftijdscategorie! In de finale werden de meiden 2e van heel Noord-Nederland op het NNKS onder leiding van coach Milou Anna Middendorp. Komend jaar gaan we hard aan de slag en hopen weer op mooie resultaten.

Junior Division

Junior Division heeft al 3 wedstrijd seizoenen achter de rug met veel mooie resultaten. In het eerste jaar hebben de dames veel optredens gedaan voor evenementen om ervaring op te doen voor het grote publiek. In het 2e jaar werden de dames 1e op de IFKD wedstrijden in de categorie demoteam. Afgelopen jaar werden de meiden 1e van Noord Nederland op het NNKS ook weer onder leiding van coach Milou. Komend jaar gaan we met verschillende wedstrijden meedoen en gaan we voor een succesvol seizoen.

Show Division

Show Division is het oudste wedstrijdteam van Dance Division en is eind 2012 ontstaan. Na anderhalf jaar intensieve training onder leiding van Mariana Bosnjak, deed deze hechte groep mee aan het Nederlands Kampioenschap seizoen 2013-2014 en heeft daar de eerste plaats gepakt in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar. De jaren die erop volgden, moesten de meiden meedoen in een hogere leeftijdscategorie met zwaardere concurrentie, waardoor ze hun Nederlandse titel nog niet hebben kunnen prolongeren. Aankomend seizoen gaat dit team onder leiding van twee coaches, namelijk Milou en Chandni, aan de slag om weer voor goud te gaan.

 

Meer info over de audities?
Neem contact met ons op

Lestijden Selectie & demo teams

Plaats Dag Tijdstip Leeftijd Adres Trainer Opmerking
Grote zaal Maandag 16:15 uur - 17:15 uur Milou The Rebels
Grote zaal Dinsdag 16:00 uur - 17:15 uur Milou The Rebels
Kleine zaal Woensdag 15:45 uur - 16:45 uur Chandni Crazy Girls
Grote zaal Woensdag 17:45 uur - 18:45 uur Chandni Cool Kids
Grote zaal Donderdag 18:30 uur - 19:30 uur Milou The Monsters
Grote zaal Vrijdag 17:45 uur - 18:45 uur Milou The Monsters

Openingstijden

Maandag 8.00 – 21.30 uur
Dinsdag 8.00 – 21.30 uur
Woensdag 8.00 – 21.30 uur
Donderdag 8.00 – 21.30 uur
Vrijdag 8.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur