Heb jij het juiste talent om auditie te doen?

Selectie & demo teams

Dance Division Dijkmansport heeft verschillende selectie & demoteams die meedoen aan Noord-Nederlandse en Nederlandse kampioenschappen. 3 jaar geleden zijn we voor het eerst begonnen met een selectie van dansers en hebben inmiddels 4 verschillende teams. Aan het begin van het seizoen houden wij audities voor de leerlingen die tijdens de reguliere lessen zijn geselecteerd op talent/potentie om in een demoteam te kunnen dansen.

Drie jaar geleden zijn we voor het eerst begonnen met een selectie van dansers en hebben inmiddels 4 verschillende teams. Aan het begin van het seizoen houden wij audities voor de leerlingen die tijdens de reguliere lessen zijn geselecteerd op talent/potentie om in een demoteam te kunnen dansen.

Selectie team

Ons selectie team bestaat uit een geselecteerde groep dansers met potentie om in 1 van onze demoteams te komen. Dit team zal ook mee doen aan wedstrijden en optredens maar dan op een lager niveau. Ons selectie team is ervoor om de dansers ervaring op te laten doen om straks op demoteam niveau mee te laten doen aan verschillende kampioenschappen.

Mini Division

De Mini Division zijn onze jongste wedstrijd deelnemers van 7 t/m 9 jaar.
Afgelopen Seizoen zijn er leerlingen geselecteerd tijdens de lessen die auditie mochten doen voor dit nieuwe team. Na de auditie zijn we direct begonnen met de trainingen en zagen al gauw dat dit team ontzettend gedreven is en hard werkt. En al dat harde werken werd zeker beloond. Na de eerste wedstrijd werden de dames meteen gepromoveerd naar het hoogste niveau in hun leeftijdscategorie. En met de finale werden de meiden 2e van heel Noord-Nederland op het NNKS onder leiding van coach Milou Anna Middendorp. Komend jaar gaan we hard aan de slag en hopen weer op mooie resultaten.

Junior Division

Junior Division heeft al 3 wedstrijd seizoenen achter de rug met veel mooie resultaten. In het eerste jaar hebben de dames veel optredens gedaan voor evenementen om ervaring te krijgen voor het grote publiek. In het 2e jaar werden de dames 1e op de IFKD wedstrijden in de categorie demoteam & afgelopen jaar werden de meiden 1e van Noord Nederland op het NNKS onder leiding van coach Milou Anna Middendorp. Komend jaar gaan we met verschillende wedstrijden meedoen en gaan voor een succesvol seizoen.

Show Division

Show Division is het oudste wedstrijdteam van Dance Division en is eind 2012 ontstaan. Na anderhalf jaar intensieve training onder leiding van Mariana Bosnjak, deed deze hechte groep mee aan het Nederlands Kampioenschap seizoen 2013-2014 en heeft daar de eerste plaats gepakt in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar. De jaren die erop volgden, moesten de meiden meedoen in een hogere leeftijdscategorie met zwaardere concurrentie, waardoor ze hun Nederlandse titel nog niet hebben kunnen prolongeren. Aankomend seizoen gaat dit team onder leiding van twee coaches, namelijk Milou Anna Middendorp en Mariana Bosnjak, aan de slag om weer voor goud te gaan.

meer info over auditie?

Lestijden Selectie & demoteams

Plaats Dag Tijdstip Leeftijd Adres Trainer Opmerking
Maandag 16:00 uur - 17:00 uur Mini Division Sportcentrum Milou
Dinsdag 16:00 uur - 17:15 uur 7 - 9 jaar, Mini Division
Dinsdag 18:15 uur - 19:30 uur Monster Division Milou
Woensdag 15:30 uur - 16:30 uur Nieuw Demo Team Gropo, Ulgersmaweg 8 Chandni
Woensdag 16:30 uur - 17:30 uur 8 - 10 jaar, First Division Gropo, Ulgersmaweg 8 Chandni
Donderdag 18:30 uur - 19:30 uur Monster divsion (demoteam training) Sportcentrum Milou
Vrijdag 18:45 uur - 19:45 uur Nieuw Demo Team 13 - 15 jaar Sportcentrum Chandni

Openingstijden

Maandag 8.00 – 21.30 uur
Dinsdag 8.00 – 21.30 uur
Woensdag 8.00 – 21.30 uur
Donderdag 8.00 – 21.30 uur
Vrijdag 8.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur