Behoefte aan persoonlijke begeleiding?

Wij bieden de volgende 3 mogelijkheden:

Personal Training
Maatwerk in fysieke training en begeleiding

Bij personal training krijg je bij DMS intensieve begeleiding om de doelstellingen te halen die je in overleg met de trainer stelt. De personal trainers bij Dijkmansport hebben de kennis en vaardigheden om veel verschillende trainingsvormen in te zetten, van specifieke halteroefeningen tot cardio-trainingsvormen zoals loop- en fietstraining. Alhoewel de trainingsaanpak in de praktijk vaak sterk verschilt, komen kernwaarden als plezier, lerend vermogen en resultaat in de trainingen van al onze PT-cliënten terug, van jonge topsporter tot fitte senior!
Personal training is mogelijk vanaf €45,- per sessie . Afhankelijk van de manier van afnemen kan de prijs iets lager uitvallen. In een kort gesprek kunnen we je uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Hiervoor kun je een afspraak maken via de balie, of een mail sturen naar pcoach@dijkmansport.com

 

Dijkmansport Personal Coaching
De gids voor een ommezwaai naar een leven lang fit en gezond zijn

Met het DMS Personal Coaching Lifestyle programma gaan we je helpen om in 100 dagen samen met jou het roer om te gooien richting een gezondere leefstijl. Dit gaan we in een aantal stappen doen. We beginnen met het herkennen van je individuele knelpunten op het gebied van leefstijl gerelateerde zaken als beweging, voeding en stress. Vervolgens gaan we samen aan de slag te gaan om stap-voor-stap deze factoren te veranderen. We gaan je intensief begeleiden met traininings- en coachingssessies waarin we je de vaardigheden en kennis aanreiken die jij nodig hebt om duurzaam je fit- en gezondheid positief te beïnvloeden.  In de laatste stappen ga je vooral individueel aan de slag en kun je de coach gebruiken als backup. Na afronding van het programma heb je nog tenminste een jaar elk kwartaal een afspraak met je coach om de voortgang te waarborgen. De kosten voor het traject zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. In een oriënterend gesprek kunnen we je meer vertellen over de inhoud van het traject en de kosten.

Je kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met de balie of een mail te sturen naar pcoach@dijkmansport.com.

 

Small Group Personal Training
Verdubbel het plezier, splits de kosten!

Sporters die qua doelstellingen en fysieke fitheid ongeveer op dezelfde lijn zitten kunnen prima samen trainen. Vaak geeft dit extra motivatie en plezier. In deze vorm kun je ook van de diensten van een personal trainer gebruik maken. Met SmallGroup Personal Training heb je veel individuele begeleiding, maar met lagere kosten vergeleken met normale Personal Training. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medesporters, kom dan langs voor een oriënterend gesprek! De kosten van SmallGroup Personal Training variëren van €24,40 tot €9,00 per sessie, per cliënt. In een kort gesprek kunnen we je uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Hiervoor kun je een afspraak maken via de balie, of een mail sturen naar pcoach@dijkmansport.com

Openingstijden

Maandag 8.00 – 21.30 uur
Dinsdag 8.00 – 21.30 uur
Woensdag 8.00 – 21.30 uur
Donderdag 8.00 – 21.30 uur
Vrijdag 8.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur