Een unieke aanbieding voor bedrijven!

Dijkmansport stimuleert het collectief sporten voor bedrijven. Bedrijfsfitness bij Dijkmansport kan op vele verschillende manieren. Dit wordt afgestemd op de wensen van het bedrijf dat deelneemt. Er kan in groepsverband gesport worden met uw collega’s, maar het is ook mogelijk om geheel individueel te sporten. Zo hebben wij de volgende mogelijkheden: Fitness (incl. persoonlijk trainingschema), Spinning, Total Body Workout, Bodypump, Bounce, Zumba, Bewegen Op Muziek en Judo.
Wij hebben nu een unieke aanbieding voor bedrijven waar de werknemers interesse hebben om te sporten bij Dijkmansport; elke werknemer die lid wordt krijgt een collectiviteitskorting van 12,5%. Deze korting geldt voor alle reguliere abonnementsvormen die Dijkmansport te bieden heeft.

Voorbeeld bedrijfsfitness abonnement

Een abonnement voor onbeperkt sporten voor een half jaar kost normaal €35,- per maand. Met de collectiviteitskorting kost dit nog maar €30,60.Vervolgens bieden we de werknemers een gratis intake + fittest aan. Dit bestaat uit het volgende:
• Intake gesprek (gericht op doelstellingen, leefstijl, eventuele klachten en trainingsvoorkeur)
• Vet% meting
• BMI meting
• Taille omvang meting
• Bloeddruk meting (indien gewenst)
• Uithoudingsvermogen test op de fiets
• Advisering gemeten aspectenOp basis van deze intake + fittest kan er een persoonlijk schema aangemaakt worden.  Deze metingen worden periodiek herhaald om de vooruitgang van de training goed bij te houden.
Tevens heeft de fiscus bepaald dat elk bedrijf haar werknemers mag laten sporten met een fiscaal voordeel. Dit betekent dat de kosten van bedrijfsfitness van het brutoloon mag worden ingehouden. Hierdoor hoeft de inkomensbelasting over dit bedrag dan niet betaald te worden. Dat levert gemiddeld nog eens 40% belastingvoordeel op! Echter moet het bedrijfsfitness dan wel aan tenminste 90% van alle werknemers worden aangeboden (deelname is uiteraard vrijwillig).


NATIONAAL BEDRIJFSFITNESS PLAN
Dijkmansport is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland.
Postadres Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon  0513 – 633 111
Fax  0513 – 636 050
Email    info@bfnl.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 – 21.30 uur
Dinsdag 8.00 – 21.30 uur
Woensdag 8.00 – 21.30 uur
Donderdag 8.00 – 21.30 uur
Vrijdag 8.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur